Volkswagen camper huren en er lekker tussenuit. Boek nu!

Volkswagen camper huren en er lekker tussenuit

Onze voordelen:    ♥ All-in Prijzen    ♥ Goed onderhouden busjes    ♥ Compleet uitgerust

Joker VW T3 poptop
3 dagen all in vanaf €275,-

Blueboy VW T2 Tintop3 dagen all in vanaf €300,-

Blueboy VW T2 Tintop
3 dagen all in vanaf €375,-

Francois Renault Estafette3 dagen all in vanaf €275,-

Francois Renault Estafette
3 dagen all in vanaf €350,-

Günther VW T3 Highroof
3 dagen all in vanaf €250,-

Relaxt je Volkswagen camper huren

Als je een vakantie boekt bij een reisorganisatie of huisjessite, dan weet je dat er allerlei regels en voorwaarden gelden. Maar kies je voor een relaxte vakantie met een Volkswagen camper, dan wil je dat ook graag op een ontspannen manier regelen. Tenminste, dat is onze filosofie. Daarom kun je bij Oldskool Campers kiezen uit vier prachtige bussen (Westy, Blueboy, François en Gunther) en spreken we in goed overleg af wanneer en hoe je wilt huren. We boeken dus geen vaste periodes, waar je aan een x-aantal dagen vast zit. Onze verhuur begint vanaf drie dagen en je bepaalt zelf hoe lang je weg blijft. Het enige wat we vragen is dat je goed voor het busje zorgt, zodat ze in de geweldige conditie blijven waar ze dankzij onze liefde en toewijding in verkeren.

Je Volkswagen camper compleet uitgerust huren

Er zijn heel veel voordelen aan vakantie vieren met een Volkswagen campertje. Om er een paar te noemen: je zit niet vast aan het vinden van accommodatie, want je rijdt in je eigen slaapplek. En je kunt niet anders dan ontspannen vanaf het moment dat je vertrekt. De bussen bepalen het tempo van je vakantie en zodra je het gas in trapt weet je: we hebben alle tijd van de wereld! We willen onze verhuur graag zo leuk mogelijk maken voor iedereen die een van onze busjes kiest. Daarom zijn de campers uitgerust met een complete inboedel, van potten en pannen, tot een luifel, tafel en stoeltjes. Heb je extra wensen, zoals een fietsenrek, skibox of vouwfiets? Als ze niet al met een andere vakantieganger mee zijn, dan krijg je ze er kosteloos bij. Je kunt deze extra’s niet reserveren, maar we doen ons best om je uitrusting zo compleet mogelijk te maken!

Welke Volkswagen camper wil jij huren?

Het restaureren en afwerken van oldtimer busjes is de grote passie van Oldskool Campers-eigenaar Bastiaan en zijn beste vriend Pascal. Samen besteden ze elke woensdag aan het opknappen en bijhouden van het ‘wagenpark’. Op de campers zijn kosten noch moeite bespaard om ze in perfecte conditie te krijgen. Zowel van binnen, als van buiten en onder de motorkap. De vier busjes hebben allemaal hun eigen charme en karakteristieke uiterlijk. Ga je met Westy, François, Blueboy of Gunther de weg op, dan trek je genoeg bekijks en dikke duimen omhoog. Welke camper vind jij het mooist?

Zoek het ideale busje voor jou of neem contact op voor vragen en reserveringen!