Zoveel dagen verder

Kerst ligt weer achter ons, en doordat mainman pascal een kroeg heeft hebben we de laatste tijd weinig gedaan. Maar gisteren was het weer zo ver. Uiteraard heb ik niet helemaal stil gezeten en ben ik begonnen met het vervangen van de koelwatermantelpakking (#mooiwoordvoorgalgje) of koppaking/koprubber. Voor de liefhebber heb ik en ga ik hier een filmpje van maken met hierin stap voor stap uitgelegd hoe ik dit heb aangepakt dus hierover later meer. Ook heb ik in de vakantie de enige erfenis van mijn eerste auto (de velgen) voorzien van een nieuw laklaagje en zogenaamde whitewall ringen van Atlas.Wat heb ik een spijt dat ik deze beauty voor €400,- heb verkocht twee jaar geleden… Blok was op, carrosserie had werk. maar ’t was een heel gaaf ding om te zien met zo’n project zwo bumperkit.
M'n eerste auto. snik
Eerst de velgen grondig schoongemaakt en ontvet.
IMAG0899
Vervolgens in de hoogglans lak
IMAG0903
Daarna de whitewall ringen op de plek gezet, en ook al moeten ze nog opgepompt worden, toch maar vast ff kijken hoe het oogt onder de bus.
IMAG0906
Super gaaf!! Ook hebben we de bus voorzien van z’n eerste laagje lak (wijzenol industrie lak (1K)) deze lak heb ik eerder gebruikt voor Blueboy en het resultaat is strak, en de lak is erg duurzaam. Hij dekt niet in één keer mooi over de menie, maar hopelijk is de tweede laag voldoende voor een superstrak resultaat.
IMAG0907