Evy en Marnix naar Frankrijk

Evy’s Droomreis met haar 2 grote liefdes:
Vriendje Marnix & Blueboy

Evy met blueboy

Al heel lang ben ik smoorverliefd op de oude VW Bus… Het busje uit de sisi reclame! En dan vooral in een kekke kleur! Zoooo leuk!! Ik kijk altijd naar het gezichtje van de auto… En dit busje heeft zo’n tevreden pretkoppie! Een leukere auto bestaat er gewoon niet!!

 

Ik als Wedding & Event Planner van Evy’s Proposal (www.e-vy.com) krijg dan ook vaak deze vraag: “Als jij gaat trouwen, hoe ziet jouw bruiloft er dan uit?” Dan kon ik maar één ding met zekerheid beantwoorden… “Dat zou ik echt niet weten, die ideeën blijven wisselen… dus eer ik ga trouwen, is dat vast weer veranderd! Enige wat ik zeker weet, als ik nu ga trouwen, en over 5 jaar zeker ook nog wel, dan kom ik (uhhh… we) aan in zo’n gaaf & oud VW Busje, uit de sisi reclame!”

Sinds kort ook mijn andere grote liefde gevonden, Marnix!! Na 4 maanden het erg gezellig hebben samen en 2 maandjes officieel verkering, heel veel zin om samen op vakantie te gaan! En hoe leuk om dit dan samen met je twee grote liefdes te doen!

 Liefde op het eerste gezicht!

Online kwamen we Blueboy tegen en ik maakte direct een afspraak met Bastian van Oldskool Campers! We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en voorgesteld aan Blueboy! Het was echt liefde op het eerste gezicht en Marnix en ik konden eigenlijk niet meer wachten op onze reis naar de Surf sferen! Waar we precies heen gingen, wisten we nog niet. Biarritz was het plan, maar als dit te ver zou zijn voor 2 weken, zouden we een andere surf spot uitzoeken! Er moet natuurlijk lekker gecruised worden met onze grote vriend en niet alleen maar snelweg gereden worden!

Onze trip

Geweldig… normaal vind ik 110 km al zacht, dus hier was ik wel ff bang voor! Maar heerlijk om zo met 95 km per uur over de wegen te tuffen! En bekijks wat we hadden. In dit autootje is het niet erg om onder de snelheid te moeten rijden. En echt, Marnix heeft verstand van oude auto’s, hij knapt ze zelf ook op… maar hij gaf Oldskool Campers grote complimenten hoe deze auto rijdt! Rijden met Blueboy is één grote belevenis

Onze eerste stop was in Hon Fleur, kon Blueboy weer even op adem komen en wij dit pittoreske Franse havenstadje bewonderen. Van daaruit pakten we vooral de toeristische wegen langs de kust, dat is veel leuker rijden!! Via Mont St. Michel reden we naar Perros Guirec, waar ik als tiener ooit met mijn ouders was geweest en me de mooie rotskust kon herinneren! Blueboy gaven we 3 dagen rust met oranje shawl & hoed, natuurlijk Nederland wel beetje supporten zo tijdens het WK!blueboy in wk oufit

Voor 2 weekjes vonden wij Biarritz toch te ver omdat we ook nog ergens lekker een week wilde blijven relaxen. We besloten Biarritz te vervangen voor Lacanau… ook een gave surf spot, dus Blueboy was het eens! Weer via de kust sukkelde we lekker verder. Onderweg lekker genieten van het uitzicht, ff beentjes stre
kken en mooie filmpjes maken voor een gave herinnering!

Gearriveerd in Lacanau… zorgden we ervoor dat Blueboy er helemaal top bij stond. Iedereen keek hem na met zijn gave uitgevouwen luifel, gekleurde waslijntje ernaast en het gezellige zitje die Oldskoolcampers ook meegeeft! Nog een tip, huur de fietsendrager en neem fietsen mee. Dan kan Blueboy lekker blijven staan en kan je de omgeving verkennen! Wij hebben hier onwijs van genoten.

Nieuwsgierig naar de vakantie van Evy?

Evy aan de surfCheck hier mijn filmpje over dé ontmoeting met Blueboy & Evy’s Travel Diary! Moest natuurlijk wel voor voldoende herinneringen aan Blueboy zorgen… mis hem nu al!!! Daarom heb ik ook special voor Oldskool Campers een filmpje gemaakt, om de sfeer van het leventje met Blueboy over te brengen!

Wil je een gave vakantie en eens niet met het vliegtuig weg… kies voor deze “simpele” vakantie, je zal versteld staan hoe erg dit genieten is!

Hieronder mijn filmverslag