Oude Volkswagenbusjes huren? Reserveer vandaag nog!

Oude Volkswagenbusjes huren? Reserveer vandaag nog!

Onze voordelen:    ♥ All-in Prijzen    ♥ Goed onderhouden busjes    ♥ Compleet uitgerust

Joker VW T3 poptop
3 dagen all in vanaf €325,-

Blueboy VW T2 Tintop3 dagen all in vanaf €300,-

Blueboy VW T2 Tintop
3 dagen all in vanaf €375,-

Günther VW T3 Highroof
3 dagen all in vanaf €300,-

Waarom een oud Volkswagenbusje huren?

Bij Oldskool Campers vinden we dat je vakantie begint zodra je in de auto stapt. Of in dit geval: in je Volkswagen busje. Geen gehaast en gestress om een trein te halen of op tijd bij de luchthaven te zijn. Gewoon in je eigen tempo naar Hengelo rijden, onder het genot van een bakkie de ins en outs over je vakantiebus aanhoren en dan zo zachies aan de weg op. Je voelt pas wat vrijheid is, als je geen haast hebt. Als de bus waar je in rijdt ook je overnachtingsplek is. Als je van niemand afhankelijk bent om er een vakantie van te maken die je nooit zult vergeten.

Zo huur je bij ons een oud Volkswagen busje

Het huren van vw busjes is in Nederland heel populair. Van de mensen waar wij aan verhuren horen we geregeld dat op vakantie gaan met een busje het Ultieme Ontspannen is. Daar helpen wij graag aan mee! Oldskool Campers gelooft niet in strikte regels of verborgen kosten. Bij ons weet je precies wat je krijgt, voor welke prijs. We spreken in goed overleg af wanneer je de bus ophaalt en terugbrengt, want we boeken onze busjes niet elke week vol. Wij vinden het prettig om tussen verhuurperiodes een paar dagen de tijd te hebben zodat we de busjes weer in perfecte staat kunnen brengen. Ons ‘wagenpark’ is perfect onderhouden – van binnen, van buiten en onder de motorkap – en daar zijn we trots op. Dat draagt bij aan het bijzondere vakantiegevoel voor onze klanten.

Je kunt drie verschillende Volkswagenbusjes huren

De Volkswagen T2 busjes zijn natuurlijk al decennia lang enorm gewild. Zoek je dat type? Dan kun je bij ons kiezen uit de busjes ‘Westy’ en ‘Blueboy’.

VW T2 Busjes

  • Westy is vernoemd naar Westfalia en heeft het kenmerkende popdak, dat je omhoog kunt klappen. Deze bus uit 1970 hebben we volledig gerestaureerd, inclusief gereviseerde motor en versnellingsbak.
  • Blueboy komt uit 1978 en is uitgerust met een dakrek over de volle lengte van de bus. Je kunt dus alles meenemen wat je onderweg nodig denkt te hebben, van surfplanken tot fietsen.


VW T3 Busjes

  • Günther een VW T3 die we hebben omgebouwd tot camper.
  • Joker een VW T3 origneel westfalia met klapdak.

Zoek het ideale busje voor jou of neem contact op voor vragen en reserveringen!