Oldskool Campers Oldtimer Verhuur

Oldtimer verhuur voor particulieren

Onze voordelen:    ♥ All-in Prijzen    ♥ Goed onderhouden busjes    ♥ Compleet uitgerust

Joker VW T3 poptop
3 dagen all in vanaf €325,-

Blueboy VW T2 Tintop3 dagen all in vanaf €300,-

Blueboy VW T2 Tintop
3 dagen all in vanaf €375,-

Günther VW T3 Highroof
3 dagen all in vanaf €300,-


Hou je wel van campings, maar niet van tenten opzetten? Of blijf je graag spontaan een paar dagen op een mooie plek die je onderweg tegenkomt? Dan is het huren van een oldtimer busje echt iets voor jou! Onze busjes hebben alle gemakken in huis, zodat je volledig zelfvoorzienend bent. Zo heb je een koelkast, stromend water, comfortabele slaapplekken (voor twee tot max. vijf personen) en kun je lekker buiten onder het luifeltje zitten. De busjes zijn niet alleen voorzien van een accu om op te rijden, maar ook van een tweede ‘huishoudaccu’. Zo kun je altijd biertjes koud zetten en muziek luisteren, zonder dat je de volgende dag hoeft te drukken.

Bij Oldskool Campers kun je kiezen uit vier busjes, die elk hun eigen karakter hebben. Ieder busje heeft bepaalde extra’s:

  • Gunther heeft een geweldige muziekinstallatie;
  • François heeft een koelkast mét vriesvak;
  • Westy heeft walk through (je kunt door de bus lopen tijdens het rijden om wat uit de koelkast te pakken ofzo);
  • Blueboy heeft led verlichting die je kunt instellen op 24 kleuren, voor de perfecte stemming.

Bijzondere busjes, met voor elk wat wils.

Unieke aanpak van oldtimer verhuur

Wij vinden dat vakantie niet samengaat met allerlei regels en voorwaarden, dus onze verhuur is duidelijk en to the point. Zonder verborgen kosten of gedoe. Je kunt een oldtimer huren voor een periode van minimaal drie dagen en we doen niet aan standaard periodes. Als jij vanaf dinsdag op vakantie wilt en 2,5 weken later terug komt, dan kan dat. We verwachten dat je de bus gewoon netjes en afgetankt weer inlevert en dat je even liefdevol met ze omgaat als wij doen. Alle busjes hebben we in eigen beheer volledig gerestaureerd en gereviseerd. Ze zijn in topconditie en dat zie en merk je aan alles. Natuurlijk ben je onderweg WA verzekerd en heb je in heel Europa pechhulp voor onderweg. Je gaat dus veilig verzekerd op weg, klaar voor fantastische vakantie om nooit meer te vergeten!

Verhuren van oldtimers voor de lol

Het idee om oldtimer campers te verhuren is ontstaan vanuit onze passie voor het opknappen van oude busjes en campers. We vinden niks mooier dan vakantiegangers een unieke ervaring te bieden, vooral ook omdat we zelf de beste weken van het jaar ‘on the road’ in een busje doorbrengen. Met onze busjes ervaar je wat vrijheid is, heb je leuke aanspraak van mensen die je busje bewonderen en kun je genieten van alles wat er onderweg op je pad komt. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Zoek het ideale busje voor jou of neem contact op voor vragen en reserveringen!