Voordelig en relaxt je oldtimer camper huren

Voordelig en relaxt je oldtimer camper huren

Onze voordelen:    ♥ All-in Prijzen    ♥ Goed onderhouden busjes    ♥ Compleet uitgerust

Joker VW T3 poptop
3 dagen all in vanaf €325,-

Blueboy VW T2 Tintop3 dagen all in vanaf €300,-

Blueboy VW T2 Tintop
3 dagen all in vanaf €375,-

Günther VW T3 Highroof
3 dagen all in vanaf €300,-

Een oldtimer camper huren is een feest

Ga jij het liefst zo onafhankelijk mogelijk op vakantie? Dan is een oldtimer camper echt iets voor jou. Met deze busjes heb je altijd je eigen slaapplek bij je, heb je alle benodigde voorzieningen onder handbereik en ruik je de ultieme vrijheid vanaf het moment dat je erin wegrijdt. Dat maakt vakanties met zo’n prachtig oud campertje tot een feest. Onderweg kun je rekenen op veel positieve aandacht, met lachen, zwaaien en thumbs up. Op elke camping waar je komt is wel een plekje vrij om je bus te parkeren. Bovendien ben je helemaal zelfvoorzienend, met stromend water, je eigen energievoorziening en koelkast. Onze campers zijn allemaal uitgerust met een extra accu, zodat je onbeperkt van muziek en de koelkast kunt genieten zonder dat je de volgende ochtend moet drukken.

Zo huur je onze oldtimer campers

Bij Oldskool campers kun je kiezen uit onze vier busjes:

  • Westy (Vw T2 uit 1970)
  • François (Renault Estafette uit 1970)
  • Blueboy (VW T2 uit 1978)
  • Gunther (VW T3 uit 1984)


We hebben ze allemaal volledig gerestaureerd en gereviseerd, waarbij elk busje een heel eigen karakter heeft gekregen. Je kunt direct de camper van je keuze reserveren voor een bepaalde periode (met een minimum van drie dagen en verder maakt het niet uit hoe lang/kort je wilt) of ons eerst mailen als je vragen hebt. Ga je met z’n tweeën op vakantie, dan zijn François en Blueboy ideaal. Voor een groepje van vier of vijf personen kun je Gunther of Westy kiezen.

Ophalen van je gehuurde oldtimer camper

Het is zover: je welverdiende vakantie gaat beginnen! Je kunt je busje ophalen in Hengelo en we vertellen je ter plekke wat je moet weten. Hoe check je bijvoorbeeld de oliedruk en de temperatuur, waar zit het gasbusje voor het koken en waar zit de loodvervanger die je voor sommige bussen nodig hebt. Na dit rondje door de bus kun je een stukje rijden om wat gevoel te krijgen bij de bus. Dat hoeft niet voor iedereen en de rijervaring verschilt ook per bus. Gunther is een VW T3 en rijdt als een moderne auto, terwijl je onze Westy VW T2 even moet leren kennen. Voor elke bus geldt: je hebt een fantastische rijervaring en aan het einde van je reis zul je met pijn in het hart afscheid nemen van je vierwielige vriend.

Zoek het ideale busje voor jou of neem contact op voor vragen en reserveringen!