Kleine camper huren voor uniek vakantiegevoel

Kleine camper huren voor uniek vakantiegevoel

Onze voordelen:    ♥ All-in Prijzen    ♥ Goed onderhouden busjes    ♥ Compleet uitgerust

Joker VW T3 poptop
3 dagen all in vanaf €325,-

Blueboy VW T2 Tintop3 dagen all in vanaf €300,-

Blueboy VW T2 Tintop
3 dagen all in vanaf €375,-

Günther VW T3 Highroof
3 dagen all in vanaf €300,-

Kleine camper huren voor 1 tot 5 personen

Vakantie vieren met een oldtimer busje is het ultieme gevoel van vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je wilt, zit nooit om accommodatie verlegen en je hebt alle voorzieningen onder handbereik. Denk aan een koelkast, muziek, supercomfortabele slaapplekken en een gaspitje om op te koken. Het is een minimalistische, maar tegelijkertijd enorm luxe manier van reizen. Je hebt alle tijd van de wereld, omdat je nooit ergens ‘op tijd’ hoeft aan te komen. Je kunt onderweg een mooi paadje inslaan en kijken waar het je brengt. En we weten uit onze eigen uitgebreide ervaring: met een oldtimer busje kun je binnen Europa op een unieke manier genieten van alles wat dit continent heeft te bieden. Denk aan kamperen op een Noors fjord, met uitzicht over de enorme rotspartijen. Overnachten met zicht op de zee, waar je vanonder je luifeltje de zon spectaculair ziet ondergaan. Of zomaar ergens bij een meertje parkeren en een paar dagen in absolute rust van de natuur genieten. Met een kleine camper ben je helemaal eigen baas.
Je kunt bij ons kiezen uit vier campertjes, met ruimte voor twee tot vijf personen. Bekijk de campers voor meer informatie over de technische specificaties, inboedel en extra’s.

Mini camper huren en alles inclusief

Een ander voordeel van vakantie vieren met een van onze mini campers: naast de aanwezige inboedel heb je alle ruimte om spullen mee te nemen. Elk campertje is uitgerust met potten en pannen, bestek, een luifeltje, een tafel, stoeltjes, een koelkast, verlichting, muziek en servies. Alles wat je nodig hebt voor gezelligheid en lekker tafelen. We vragen je alleen om je eigen textiel mee te nemen, aangezien de meeste van onze klanten toch het liefst onder hun eigen beddengoed slapen en eigen handdoeken gebruiken.
Onze oldtimer busjes hebben die typische retro uitstraling en sfeer, maar zijn ook van alle eigentijdse gemakken voorzien. Zo hebben de busjes niet alleen een accu voor het rijden, maar een extra ‘huishoudaccu’ waar je de koelkast en muziek op aan kunt sluiten. Je loopt dus nooit het risico dat de accu ineens leeg is als je klaar bent om te gaan.

Kleine camper, grootste ervaring

Wil je ervaren hoe een echte vakantie ook alweer voelt? Zonder gereserveerde campingplek die tegenvalt, dubbel geboekte vliegtuigstoelen of stress onderweg dat je niet op tijd aankomt? Kies dan voor de grootse ervaring die een minicamper je kan bieden.

Zoek het ideale busje voor jou of neem contact op voor vragen en reserveringen!