Aircooled Westfalia te koop €19.500

Vandaag is de dag dat we het project “the Joker” hebben afgerond.
Deze schitterend VW T3 uit 1982 hebben we aangeschaft in 2015. We zijn ermee op vakantie geweest en na een vast gelopen motor hebben we hem van binnen en buiten volledig gerestaureerd en gereviseerd.
Alle bekende T3 issues zijn aan bod gekomen, zoals roest in de spatbord randen, roest problemen bij de neus en achter de brandstofvulpijp.
Alles is netjes en vakkundig verholpen.
De motor is in 2016 volledig gereviseerd. Aantoonbaar 15000km na revisie gereden. Dus niet een paar pakkingen vervangen, maar een volledige nieuwe opbouw van de motor.
Dus:
Nieuwe zuigers, cilinders, cilinderkoppen, nokvolgers, nokkenas, oliepomp, brandstofpomp, carburateurs, stoterstangen. alles nieuw (bonnen aanwezig).
Afgelopen twee jaar hebben we de finishing touches gedaan, verse lak (mat) en nu bieden we met gepaste trots aan:
Deze fantastisch originele VW T3 Westfalia met een 2000cc benzine motor (de sterkste luchtgekoelde motor geleverd).
Deze #campervan biedt slaap en zitplek voor vier (met gordels) en heeft een koelkast op 12V/220V en gas. De topsnelheid zal ergens rond de 120km/h liggen. Maar zelf rijden we altijd met het vrachtverkeer mee.
We zijn met the Joker naar Noorwegen en Frankrijk geweest en dat was echt geweldig. Zie filmpje hieronder. De bus kan goed meekomen met het verkeer. Vaste prijs €19.500
Om te bewijzen dat het geen dichtgeplamuurde bus is maakt Bastian altijd foto’s van onze projecten. Deze vind je op onze Facebook pagina en op deze website.
Bus wordt geleverd met nieuwe APK (2 jaar)