Hippie busje huren

Huur je hippie busje bij Oldskool Campers

Onze voordelen:    ♥ All-in Prijzen    ♥ Goed onderhouden busjes    ♥ Compleet uitgerust

Joker VW T3 poptop
3 dagen all in vanaf €325,-

Blueboy VW T2 Tintop3 dagen all in vanaf €300,-

Blueboy VW T2 Tintop
3 dagen all in vanaf €375,-

Günther VW T3 Highroof
3 dagen all in vanaf €300,-

Hippie busje huren voor 1 tot 5 personen

Volkswagen T2 en T3 busjes worden in de volksmond vaak hippie busjes genoemd. Het zijn mateloos populaire campers, die garant staan voor een bijzondere manier van vakantievieren. Je krijgt overal waar je komt positieve aandacht (lachen, zwaaien, thumbs up) en kunt elke vrije minuut helemaal zelf indelen. Wil je een dagje cruisen over B-wegen en zien waar je uitkomt? Dat kan. Blijf je een paar dagen kamperen langs een meertje dat je toevallig tegenkwam? Geen probleem, onze busjes voorzien je van alle gemakken. Het is minimalistisch kamperen, maar wel met je eigen kookstel, koelkast, verlichting en supercomfortabele slaapplekken. Wij zijn zelf met elk van onze busjes op vakantie geweest en kunnen je dus uit eigen ervaring vertellen hoe het is om met Gunther, the Joker, Blueboy of François op reis te gaan!De busjes hebben plek voor twee tot vijf personen, afhankelijk van welk type je kiest. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie met z’n tweeën, als gezin of met een groepje vrienden.

Tataa: onze hippie busjes

Onze verhuur van oldschool busjes is eigenlijk ontstaan uit het opknappen en reviseren ervan. Verhuurder Bastian vindt het prachtig om in z’n vrije tijd stap voor stap een gehavend busje weer als nieuw te maken; van binnen, van buiten en onder de motorkap. In de loop der jaren heeft hij vier busjes onder handen genomen, geholpen door vrienden en bijgestaan door steun en toeverlaat Mariska. Een paar leuke weetjes over onze hippiebusjes:

  • François (bouwjaar 1970) is een Renault Estafette, die denkt dat ie bij de brandweer werkt. Hij kreeg begin 2014 een nieuw interieur en het bed kun je ombouwen tot L-bank met tafel.
  • the Joker (bouwjaar 1982) is een originele Volkswagen Westfalia (T3), inclusief het bekende pop-up dak. Klap het dak open en je krijgt twee royale slaapplekken en een fijne stahoogte, voor als je binnen gaat koken bijvoorbeeld.
  • Blueboy (bouwjaar 1978) is ook een Volkswagen T2, die in 2013 volledig is gereviseerd: nieuwe laklaag, nieuw interieur en gereviseerde motor. Onze Blueboy is een sfeermaker, met led-verlichting in 24 kleuren voor de juiste mood.
  • Gunther (bouwjaar 1984) is een Volkswagen T3, omgebouwd tot camper. Dit is ons modernste busje met een dikke audio uitrusting, absorptie koelkast (koud bier, zelfs in de woestijn ) en een maximum snelheid van 120 km/u.

Wil je een hippie busje huren?

Dat kan! Bekijk de reserveringsagenda bij het busje van je keuze, of stuur een mailtje. Op deze site vind je veel informatie over hoe we verhuren (zonder verborgen kosten of regels) en wat er allemaal mogelijk is (veel). Zoek het ideale busje voor jou of neem contact op voor vragen en reserveringen!