F.A.Q.

Dan nog de frequently asked questions.

Hoe oud moet ik zijn om een busje te huren/besturen? De minimale leeftijd is 25 jaar.

Hoe lang moet ik al in het bezit zijn van een rijbewijs? Je dient minimaal 4 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs om een camper te besturen.

Mogen we met het busje naar een festival? Dit mag, maar je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade dus bekijk goed naar wat voor soort festival je gaat en zorg dat je de bus op een veilige plek parkeert, waar je geen last hebt van dronken festivalgangers die constant langs de bus lopen of met blikken bier lopen te gooien.

Wat als we pech krijgen? in het geval van pech onderweg maken we gebruik van zogenaamde “on demand” pechhulp. Zij helpen je ter plekke, of slepen je naar de dichtsbijzijnde garage om het euvel te verhelpen. Mocht dit niet binnen afzienbare tijd lukken dan kijken we samen naar andere mogelijkheden zoals vervangend vervoer. 

Mag de hond mee op vakantie? Dit mag in overleg, maar ook hierbij geldt dat de je de auto netjes dient in te leveren, dus geen hondenhaar in de bekleding, of een bus die naar natte hond ruikt. Ik zelf ben dol op honden maar de geurtjes en haren worden door mijzelf en anderen niet gewaardeerd, dus lekker op bed laten liggen met een picknick kleed er onder.

Mag ik roken in de bus? Nee, absoluut niet. De kans op brandgaatjes en op brand in de bus wil ik zoveel mogelijk beperken.

Wat is het eigen risico? De bus is WA verzekerd en schade aan de bus is dus niet verzekerd. Je eigen risico voor schade aan mijn busjes is €750,- (laten we hopen dat we het hier nooit over hoeven te hebben)

Is er een beperking tot de maximale afstand die we mogen rijden? Je mag zoveel kilometers rijden als je wilt, echter dient je wel binnen een radius van 500km t.o.v. Hengelo te blijven. Dit zit zo: Met ingang van 1 januari 2017 is het niet langer mogelijk is om bij de ANWB of anderen een pechhulpverzekering af te sluiten voor verhuurcampers ouder dan 15 jaar. Hierdoor zijn we momenteel aangewezen op zogenaamde “on demand” pechhulp zonder recht op vervangend vervoer of repatriëring. Hierdoor zijn we genoodzaakt om een limiet te stellen aan de maximale afstand die afgelegd mag worden t.o.v. Hengelo. Binnen deze radius zijn we namelijk nog in staat om iets voor je te betekenen in het geval van volledige uitval van één van onze campers.  Wil je graag verder op reis dan de toegestane 500km? Dit is mogelijk, maar dan dien je zelf een reisverzekering af te sluiten waarbij pechhulp, vervangend vervoer, en repatriëring is inbegrepen. Let op, sommige verzekeraars hebben eisen m.b.t. leeftijd van het vervoermiddel. Wij hebben een lijstje van verzekeraars die je een eventuele reisverzekering kunnen verschaffen.

Algemene voorwaarden?  Algemene voorwaarden Oldskool Campers 15-03-15