Campertje huren en genieten maar

Campertje huren en genieten maar

Onze voordelen:    ♥ All-in Prijzen    ♥ Goed onderhouden busjes    ♥ Compleet uitgerust

Joker VW T3 poptop
3 dagen all in vanaf €325,-

Blueboy VW T2 Tintop3 dagen all in vanaf €300,-

Blueboy VW T2 Tintop
3 dagen all in vanaf €375,-

Günther VW T3 Highroof
3 dagen all in vanaf €300,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is er mooier dan op vakantie gaan? Nieuwe plekken ontdekken, tijd doorbrengen met mensen waar je van houdt en nieuwe mensen leren kennen. Je kunt natuurlijk het vliegtuig pakken of in één streep naar je huisje of hotel knallen, maar dan ben je afhankelijk van anderen om je vakantie tot een succes te maken. Als je een campertje huurt, kun je helemaal zelf bepalen wat je wilt doen en laten. Bij Oldskool Campers kun je kiezen uit vier prachtige busjes, die we zelf volledig hebben gereviseerd en gerestaureerd. Je vakantiegevoel begint zodra je in de bus stapt en je bent van alle gemakken voorzien. Zoals een koelkast, complete inboedel en een extra accu; zo loop je nooit het risico dat je moet drukken na een avondje genieten met muziek en sfeerverlichting. Onze busjes zijn geschikt voor twee tot vijf personen, dus er is er altijd één die bij jouw wensen past!

Een veilig en comfortabel campertje huren

We hebben onze busjes niet alleen zelf opgeknapt, maar zijn er ook uitgebreid mee op reis geweest. Daardoor kunnen we al je vragen beantwoorden, bijvoorbeeld over het slaapcomfort, de rijervaring en de voorzieningen. Elk campertje is standaard uitgerust met een tafel en stoeltjes, zodat je buiten onder je luifeltje kunt zitten. Bestek, servies en potten en pannen zijn aan boord, evenals een kookstelletje om (eenvoudige) maaltijden klaar te maken. De bedden zijn voorzien van dikke schuimmatrassen, zodat je minstens net zo lekker kunt slapen als thuis. En onderweg ben je natuurlijk WA verzekerd en heb je pechhulp met dekking in heel Europa. Er kan je niks gebeuren, behalve een onvergetelijke vakantie!

Hoe kun je een campertje huren?

Elk van onze busjes heeft eigen specificaties. Zo denkt François bijvoorbeeld dat ie een brandweerauto is, waarmee je aardig wat bekijks krijgt en leuke reacties uitlokt onderweg. Westy is een originele Westfalia camper van Volkswagen (T2 busje), waarvan je het dak kunt openklappen voor extra ruimte en royale slaapplekken. Blueboy heeft een keukenblok met stromend water en heeft sfeervolle led-verlichting, met keuze uit 24 kleuren. En onze Gunther is de modernste uit het wagenpark, met een fantastische geluidsinstallatie en ijskoude koelkast.

Zoek het ideale busje voor jou of neem contact op voor vragen, wensen en reserveringen!