Camper busje huren voor een prachtige en relaxte vakantie!

Camper busje huren voor een prachtige en relaxte vakantie!

Onze voordelen:    ♥ All-in Prijzen    ♥ Goed onderhouden busjes    ♥ Compleet uitgerust

Joker VW T3 poptop
3 dagen all in vanaf €325,-

Blueboy VW T2 Tintop3 dagen all in vanaf €300,-

Blueboy VW T2 Tintop
3 dagen all in vanaf €375,-

Günther VW T3 Highroof
3 dagen all in vanaf €300,-

 

Camper busje huren voor 1 tot 5 personen

Als je er met een campertje op uit trekt, begint je vakantiegevoel zodra je het gaspedaal intrapt. Met onze busjes kun je gaan en staan waar je wilt en kamperen zodra je een leuke plek tegenkomt. Je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand en bent van niets of niemand afhankelijk. Dat gevoel van vrijheid is een van de grootste voordelen, en ook onze ‘voorwaarden’ staan garant voor de best mogelijke ervaring. Zo kun je bij Oldskool Campers gewoon een busje huren voor het aantal dagen of weken dat jij wilt. Je ziet niet vast aan huurperiodes die steeds met een week verlengd worden en we doen niet aan verborgen kosten. We spreken in goed overleg af op welke dag je het busje ophaalt en wanneer je terug bent. Het enige wat we vragen is dat je onze busjes met evenveel liefde behandelt als wij zelf doen. Ze zijn in perfecte staat, worden zorgvuldig onderhouden en dat merk je aan alles.
Je kunt kiezen uit vier verschillende campertjes, geschikt voor twee tot vijf personen. Kijk hier voor de specificaties van elke bus en ontdek welke ideaal is voor jou!

Huur een veilig camper busje

Het enige risico van een campervakantie is dat je onderweg stil komt te staan of een aanrijding hebt. Natuurlijk ben je bij Oldskool Campers ingedekt voor vervelende situaties. Zo ga je WA verzekerd op weg, voor het geval je schade toebrengt aan een ander. En heb je hulp nodig bij pech onderweg? Dan kun je de ANWB service gebruiken, met dekking in heel Europa. Het is ook goed om te weten dat we de busjes zelf volledig hebben gereviseerd en gerestaureerd. Ze verkeren in uitstekende conditie, van binnen, van buiten en onder de motorkap. Na elke verhuur lopen we de busjes grondig na, stellen we een klep af of vervangen we olie waar nodig, en maken we ze goed schoon. Klaar voor een nieuw avontuur.

Zo huur je een camper busje bij ons

Bij elk busje staat een boekingsmogelijkheid, waarin je aan kunt geven van/tot wanneer je François, Westy, Blueboy of Gunther wilt huren. Vul je gegevens in en stuur je reservering door, dan ontvang je een huurovereenkomst en kopie van onze algemene voorwaarden. Op de dag van vertrek staat jouw busje op het afgesproken tijdstip klaar en laten we je alles zien wat handig is om te weten. Als je wilt, maken we samen een proefritje, zodat je even kunt wennen aan de koppeling en het rijgevoel. Volkswagen Westfalia busje ‘Westy’ is trouwens een automaat, handig als je niet gewend bent om handgeschakeld te rijden!

Zoek het ideale busje voor jou of neem contact op voor vragen en reserveringen!